Καλώς ήρθες αγαπητέ μου μάγε!

Φαίνεται, ότι κάτι σε ώθησε προς τα εδώ. Περιττό να πω, ότι εσύ, ο μάγος δίπλα σου, ο μάγος παραπέρα, όλοι είστε καλοδεχούμενοι. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε για τη μαγεία. Ακόμη κι αν δεν πιστεύετε σε υπερφυσικές δυνάμεις και περίεργα όντα.
Μπορεί, όσα δεις σε αυτές τις σελίδες να σου φανούν αστεία ή... ψεύτικα, αλλά μόλις νιώσεις έτοιμος θα δεις πως όλα αυτά υπάρχουν. Μα είναι κρυμμένα...
 Είναι κρυμμένα κάπου τόσο βαθιά, που δεν μπορείς να τα βρεις, όση υπομονή κι αν έχεις, όσο συγκεντρωμένος και να είσαι. Μάλλον, οι δυνάμεις αυτές προτιμούν να μην φανερωθούν. Ακόμη. Και δεν πρόκειται για ανώτερες δυνάμεις, αλλά για δυνάμεις, που θα γίνουν δικές σου, αρκεί να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου και να χαθείς στα πιο περίεργα όνειρα, τις πιο αλλόκοτες σκέψεις σου. 
Γιατί, μάγε, αυτός είναι ο κόσμος της μαγείας. Και το Wizard101 of Grece θα σε βοηθήσει να τον γνωρίσεις καλύτερα... Στις 27 Σεπτεμβρίου, έγινε μία αναβάθμιση στον μαγικό μας κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο για τις ενημερώσεις εδώ, ή αναλυτικότερα στη σελίδα του φόρουμ.
Δεν ξέρετε, πάντως, πόσο πολύ θέλω αυτά τα ασπρόμαυρα φτερά του Όμεν!
Ο Φθινοπωρόκροττος κολυμπάει στα νερά της Σπείρας, ξεχωριστό ψάρι για να γιορτάσουμε το Φθινόπωρο.
Εκείνο το happy hour με το στρογγυλό 50%... αυτό το νούμερο θα μείνει στην ιστορία.
★ Υπάρχουν πολλά νέα ψάρια στη Ζαφάρια, ενώ μπορεί να τύχετε υπέροχα, σπάνια ραβδιά, από τα μαγικά σεντούκια που πιάνετε.
★ Έφτασε ο νέος διαγωνισμός, περιμένουμε τις ιδέες σας! Ωχ, ίσως μπορεί να μην καταλάβετε και πολλά αν δεν γνωρίζετε επί του θέματος...
Στη σελίδα μας έχουν γίνει ήδη μερικές αλλαγές, όχι και τόσο τραγικές απαραίτητα, αλλά σε μερικά σημεία η διαφορά βγάζει μάτι.
Έχουμε μία φόρμα επικοινωνίας, οπότε αν θελήσετε κάτι, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα!
★ Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα.
~~~~~
Θέλετε να μάθετε περισσότερα νέα; Τότε, κάντε κλικ εδώ.
Αν σας αρέσουν οι διαγωνισμοί, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε αυτήν εδώ τη σελίδα.
~~~~~
Καλή σας μέρα!